HTML

Dimitrov per ?

2011.09.13. 06:21 Mumu

GyF mindig a felhökbe járkált --és lent a száraz földön  tönkretette a már biologiailag erösen fáradt elvtársak gyülekezetét..elvette a lehetöséget hogy  Horn után legyen egy mai baloldal(nem egy holnapi)

GyF- nek nagyon illik a mártir szerep,abban tud legtöbbet  nyujtani. Valoszinüleg tartom hogy  megerösödve jön ki ebböl az epizodból.Felhasználhatja  a szinészi képeségeit,tömeget  érezhett maga mögött,nagy nyilvánoságot,ha esze van és ide csöditi a világsajtónak MO ra érzékeny részét.. GyF tud a  30 as évek Dimitrov peréröl ahol  ez a kommunista vezetö megnyerte a csatát a hitleri birosággal szemben..igy lett hires igy kaopott nagy szerepet a késöbbi történelembem (leginkább bolgár történeéembe,igy kapott utcát minden nagyobb kommunista városba). Jógilag annyira vézna  a vád,annyira ellene megy az etablált joggyakorlatnak és a mindenkori jógi elvnek:megválasztott személy adminisztrativ hiányoságaiért ( szemelyes erdekeltseget nem lehet majd bizonyitani) nem lehet  bünvád alatt elitélni,százezreknek kelelne ezért feleni,minden polgármesternek ha nem indul a villamos) nem felehet bünvádilag (de magánjógi uton igenis ha bizonyitott) hogy barátunk  integetve tapsok között fog  megboldogulni.. A világsajtó nagyon hamar megtalalja majd a  jellzöjét "Dimitrov per Magarországon"..A dolog pikanteriájához hozza járul majd hogy van bolgár a családba...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://toprenges.blog.hu/api/trackback/id/tr533222328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása