HTML

Ezoteria mint válo ok

2008.07.13. 11:47 Mumu

Ugye nem hiaba a fenti vers...

16 év után minden  veszekedés nélkül,semmi nagy indulat,elhagyott a párom. Azt mondta  már nem  szeret.Miota ? Egy pár éve.Kialudt a szerelme.. igaz meg karcsonykor ugyan megköszönte az évet és állitotta szeret ha enm is érzem de  ö tudja  az eszem az tudja..nos az eszem nem tudta jol ..

Január 30-kátol nem akart velem élni.

Persze közben történt egyésmás. Be jött a tanyárol,Jozsi a guru... Csak ugy osztotta az energiát..Párom ugy érezete már az elsö összejövetel után hogy felszabadult..(ezer forint mindenkitol a Budha szajaba-kérte Jozsi. A guru) Felfele tartott keze  csak ugy kapta az energiát.

Következö lépés: családállitas. Hellinger methodusa szerint ismeretlen emberek segitsegevel egy csaladot állitani erdemes  pasas ki valaszt a nezok közül vagy eppen  megivotak kozul,par szerplot..A mozgasaikrol parom felismerhete miylen isvolt a akpcsolata a scaladjavl...Bizony. Az ugy tortenk hogy mindenkinek-aki egyszer élt- az energiája összegyül  a  föld  also rétegébe egy magnetikus zonát alkot,ahol nincs idö (figyelem Einstein tanár ur ) onnan  a fluxok inspiraljak a különben  csaladidegen szereploket hogyan mozogjanak,mozgásukpedig illusztálják mi történhetet  a családba,megfejti az eddigi relytélyes   körülményeket.

Parom ezek utan (koltseg 14 ezer forint ) tudta hogy rendbe kell hoznia a családi kapcsolatait.

Végül de nem utolso sorban  párom a többi vele vándorlo dunakeszi lakos ajánlatára megtalálta Galó Bélát az ácsot.. Ö dehogy is pszihoterápiál csak az indiai mesterek tanitása ismeretében   ajanl követendö mantrá-kat,csakrákat megnyit de persze ha a fizetö látogató-6000 forint egy óra  ,naponta 12 látogató (számla nincs és persze ANTSZ engedély sincs ezzel szemben van  indiai mester beleegyezese) feltesz egy kérdést ö meghallgatja és egy másik kérdésel válaszol. Ö nem szol bele,dehogy, a dolgokba csak kérdez...

Ezek után az expárom elhatározta új életet kezd.. abban pedig nincs helye egy hitetlenek...

Elhigyük neki ?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://toprenges.blog.hu/api/trackback/id/tr92565908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása