HTML

A kis szemétdomb

2011.08.31. 20:24 Mumu

 Ma alkalmam volt ujra találkozni a hatalom gögjével.. Egy nagyon  alacsony szinten, nem fontos kérdésben. Az icipici hatalom  birtokosa ( moderátor egy forumon) szubjektivitását nem titkolva,egyes szamban fitogtatva  mennyire fontos az elhatározása,orgiát rendezett azon a kis felűleten. OK. Minden komplexes ember  vigasztaltatná magát  munkában, ágyban versenyben  elszenvedett frusztracióért Sok neurotikusnak teljes terápia..

A bajom a vele szemben elhelyezkedö kegyelmet kérö,alkudozó,igazán semmiért megalázkodó,idölegesen  irástól megfosztott  vitatársaimmal van.

A pökhendi stilusú kissé müveletlen senior-al szemben megszervezödött a szolga társaság, a mondatokba  elrejtett  hizelgés,a kis kegymorzsáért tülekedö.másikra  acsarkodó besugó gárda. Ennyi kellett..

A reflex elszomorit,elbátortalanit. Mikor lesz  itt közvélemény?

Mikor ébredünk rá,hogy a hatalommal ellátott kiszemelt  szolgál és nem uralkodik ?  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://toprenges.blog.hu/api/trackback/id/tr293193891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása